Позор: Скандалната Сузанита с рекорден брой гаджета! (Виж кой е новия й)

Позор: Скандалната Сузанита с рекорден брой гаджета! (Виж кой е новия й)
Гласувайте за статията

Сузанита е навъртяла повече мъже, отколкото са годините й!

Скандалната Сузанита менка гаджетата си като носни кърпички. 14-годишното момиче може да се похвали с рекорден брой мъже, минали през кревата й. Дори и нейните приятелки не одобряват лековатото поведение на младата певица. Наследницата на баладичния певец Орхан Мурад за крехката си възраст вече е била с петнадесетина мъже!

Последното й гадже е як мъжага на 27 години. За него се знае само фамилията му Спиров. Нашареният мачо е много по-хлътнал от палавницата. Преди да завърти главата на баткото, тя имаше още две гаджета през лятото.

Сузанита

Сузанита вече навъртя 15 бройки в тефтерчето си

Сузи Мурад менка момчетата като носни кърпички. За своите крехки 14 години бройката й е наистина внушителна. Тя вече е имала петнадесетина гаджета. Не се знае точно в кой момент е започнала да ги вкарва в кревата, ама истината е такава!”, коментират близки до изпълнителката.

През лятото скандалната певица забърса модела Ерик Трифонов. Макар че бе чест гост на семейството му, Сузи бързо го смени с друг. Много скоро след като го разкара, тя се метна на врата на друг батко.

На Слънчака папараци я ловнаха страстно да впива устни в доста по-големия от нея Даниел Георгиев. 23-годишният младеж е „Мистър Манхатън 2012”. После и него накичи с рога, защото хлътна по актуалното си гадже в момента Спиров.

Сузанита

Това е най-новото гадже на Сузанита Спиров

Забивките на малолетната Сузанита втрещиха цяла България. Но родителите й нехаят, смятат това в реда на нещата и не спират да я подкрепят.
Наследницата на баладичния изпълнител Орхан Мурад винаги може да разчита на подкрепата на баща си и на майка си.

„Само за един сезон палавата Сузанита вкарва в леглото трима. Какво ли е правела, за да достигне този рекорден брой гаджета? Още докато си е играла с куклите е залитала по батковци”, възмущават се съседите й.

Тревожни са и родителите на Спиров. Те подозират, че връзката му с непълнолетната Сузанита може да го вкара в голяма беда. Други приемат застраховката им за пресилена.Защото майката и бащата на Сузанита изобщо не се притесняват от разкрепостеното поведение на наследницата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар