Съпругата на Енчо Керязов с ултиматум: Или Мария Игнатова, или аз! (Подробности)

Съпругата на Енчо Керязов с ултиматум: Или Мария Игнатова, или аз! (Подробности)
Гласувайте за статията

Съпругата на Енчо Керязов му постави ултиматум!

Съпругата на Енчо Керязов е бясна заради залитането му по Мария Игнатова. Циркаджията стана причина водещата на ”Господари на ефира” и дългогодишния й приятел Димитър Рачков да се разделят. Красавицата хлътна по атлета и това е повод медиите непрекъснато да нищят връзката им.

Енчо Керязов

Жената на Енчо Керязов му постави ултиматум

Любовната афера стигнала и до ушите на съпругата му Дима, макар семейството да живее в чужбина. Бясна, че в публичното пространство разнасят „кирливите ризи” на фамилията им, тя изригнала. И поставила ултиматум на шавливеца.

„Престани да ни срамиш. Отиваш в България и оправяш положението с тази Мария Игнатова. Или аз, или тя. Иначе да не се мяркаш повече пред очите ми” ,беснеела гневната съпруга.

В момента Енчо Керязов отново е в България. Той е тук заради „Нощта на звездите”, като фондацията на атлета взима активно участие.

Интересното е, че тя даори си е изтрила статуса в социалната мрежа като омъжена жена. И се е написала, че е свободна. Толкаво била бясна, че била решжена наистина да поиска развод от неверника.

Синовете му Ангел и Радостин също не гледали с добро око на забежката на баща си. Те го коряли заради постъпката му и това още повече тежало на атлета.

Енчо Керязов се опитвал да убеди съпругата си, че няма нищо верно в тези клюки, но съпругата му Дима не искала да чуе оправданията му.

Не са знае как ще постъпи цирковият артист в бъдеще. Дали ще се откаже от любовта си към красивата Мария Игнатова. Или ще заяви „смело”, че е нямал нищо общо с телевизионната водеща и това са само слухове. А бъдещето ще покаже коя от двете дами ще „заседне” окончателно в сърцето на циркаджията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар