Бомба: Ники Илиев проговори за раздялата със Саня Борисова и развода им! (още подробности)

Бомба: Ники Илиев проговори за раздялата със Саня Борисова и развода им! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ники Илиев най-после реши да проговори за отношенията си със Саня Борисова!

Режисьорът и актьор Ники Илиев и съпругата му Саня Борисова са разделени от месеци. А това, което им предстои в най-кратък период, е да узаконят развода си.

Ники Илиев

Ники Илиев разкри развежда ли се с жена си Саня Борисова

Проблемите в семейството им датират от няколко години като в последно време обстановката била повече от нажежена и не можело да се търпи. Скандалите ставали все по-чести, докато в един момент на Ники Илиев му дошло до гуша и се изнесъл от дома си.

Според запознати, основната причина била в това, че Саня Борисова не искала да роди дете на мъжа си, както подобава и е съвсем нормално при възрастни и семейни двойки. Това пишат медиите вече от близо седмица.

И най-сетне Ники Илиев се реши да говори. Той даде разяснение за брака си със Саня Борисова по време на наградите „Модна икона“ на годината, където грабна и един от призовете. След радостта и благодарността от наградата, красавецът каза и няколко думи за личния си живот.

И добре, че го направи, защото се оказа, че… раздяла няма. Не и този път. „Ох, какво да ви кажа. Откакто двамата сме заедно, не са спрели да ни разделят, да ни развеждат, да забременяват Саня или да я представят като мразеща децата. Ами нищо от това не е вярно. Заедно сме, живеем заедно и много се обичаме. И не, тя не е бременна, но това не е проблем“, разкри Ники Илиев.

Очевидно множеството му фенки ще трябва да почакат и да не правят прибързани планове как да го спечелят. Тъй като очевидно Саня още държи здраво сърцето му. И ключа от семейния им дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар