Даниел Петканов в ступор: Не иска да повярва, че му се случва това! (още подробности)

Даниел Петканов в ступор: Не иска да повярва, че му се случва това! (още подробности)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов не можа да се порадва дълго на щастието от брака си!

Зевзекът Даниел Петканов не можа дълго да се порадва на щастието от брака си и любовта с Алекс Богданска. Както знаем, двамата се ожениха съвсем наистина по време на Вип Брадър 2017.

Даниел Петканов

Даниел Петканов е изпаднал в ужас от загубата на коса, Алекс не знае как да го укроти

Откакто са излезли от Къщата преди месец, семейство Петканови си живеят заедно в покрайнините на столицата. И се спогаждат повече от прекрасно. Така че не това трови живота на Дани Петканов, а нещо съвсем, съвсем различно.

Близки до него източници разкриха, че той е ужасен от факта, че е започнал да оплешивява. Да, това е нормално за мъжете, но Лудия репортер е още на 31 години и не мислел, че ще му се случи толкова скоро.

Известен със суетата си и това, че иска да стои достойно до съпругата си Алекс Петканова, която е отявлена красавица, Даниел Петканов сън не спял. Чудел се постоянно с какво да се маже, колко късо да се подстриже и на какви дерматолози да отиде, за да си помогне.

Ако олесяването му е генетично предадено обаче и ако баща му или дядовците са оплешивяли, то май нищо не е в състояние да го отърве от този необратим процес.

Алекс Богданска се чудела какво да направи, за да успокои мъжа си и да го накара да бъде по-уверен в себе си. Манекенката е категорична, че той и никой друг е нейният човек. И така ще бъде винаги.

„Дебел, слаб, с коса или без, обичам Дани. Само него и единствено него“, кълне се пред близки и приятели чаровната Александра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар