„Х Фактор“ е нагласен, вижте кой ще победи!

„Х Фактор“ е нагласен, вижте кой ще победи!
Гласувайте за статията

„Х Фактор“ има своя победител още три дни преди финала!

Наближава грандиозният финал на „Х Фактор„. Докато напрежението за зрителите расте обаче, в кухнята на шоуто няма нищо такова, защото всичко е уредено.

Х Фактор 2017

Победителят в „Х Фактор“ 2017 вече е ясен

Източници твърдят, че тази година за победител се спряга групата „4 Magic„. Това е така, тъй като досега не е имало група, която да триумфира в предаването. Нещо повече, не е имало група на финала.

Менторите, продуцентът и всички виждали в тази момичешка банда потенциал за нещо дори по-голямо. Криско и Саня Армутлиева вече се избивали за това да привлекат четирите тийнейджърки в своята компания.

В България досега не сме виждали тийн група от момичета и затова големите „акули“ в този бизнес желаят да създадат нещо изключително. То наистина може да се получи идеално, но още по-идеално ще е при победа на групата в „Х Фактор“.

Ето защо екипът на шоуто отдавна бил решил победата този сезон да бъде дадена на „4 Magic“. Дори се говори, че зрителският вот въобще няма да бъде броен на финала, за да не стане някой „фаул“.

Ако действително стане така, то жертвите ще бъдат само две. Това са Ева Пармакова и Йоана Димитрова, които ще мерят сили с групата в неделя вечер.

Саня Армутлиева, която е ментор на двете момичета и 4 месеца повтаря колко са велики, била готова да ги жертва в името на бъдещия си успех с тийн групата. За нея било най-важно да спечели дивиденти от тези таланти на сцената.

Ментор на „4 Magic“ иначе е Любо Киров. Той вече има една победа в „Х Фактор“, когато изкара Жана Бергендорф до триумфа през 2013 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар