Слави Трифонов унизи „Ку-ку бенд“ и Невена Цонева!

2

Слави Трифонов се показа като истински шеф!

Шоумен номер едно на България Слави Трифонов за първи път си позволи да критикува „Ку-ку бенд“ в ефир. Покрай състава го отнесе и Невена Цонева, видя Kliuki.bg.

Слави Трифонов
Слави Трифонов показа кой е шефът в шоуто

Певицата изпълни хита Somebody That I Used To Know снощи, но на началника й хич не му се понрави нито изпълнението, нито музиката към него. Той си позволи дори още преди Невена да е напуснала сцената да вземе думата, видимо подразнен от това, което е чул.

„Това парче полу го изсвирихте. Не знам защо така, от вас ли, от певицата ли…“ – каза Слави Трифонов след изпълнението.

Евгени Димитров, който е лидерът на „Ку-ку бенд“, прие критиката с усмивка, но надали му е станало приятно. Той не е свикнал да бъде критикуван.

„Тази песен иска подготовка.“ – оправда се Маестрото.

По принцип Слави винаги е хвалил уменията на своя музикален състав. Дори е казвал многократно, че за него е чест да работи с тази група.

Невена Цонева пък е негова много близка приятелка. Тя спечели „Мюзик айдъл“, който той продуцираше преди 10 години. Освен това е гадже на Венко от „Ку-ку бенд“.

Затова е изненада, че Дългия ги критикува, при това пред всички зрители. Нещо, което няма как да не остави негативен привкус у Евгени, Годжи и компания.

Слави Трифонов е перфекционист. Той е работохолик, който е посветил живота си на работата. Затова иска всичко да бъде идеално и не му се нрави, ако нещо не е както го иска. В този ред на мисли може би забележката му е логична.

2 коментара
  1. Беше прав казва

    И честно казано, беше прав. Отдавна ми е направило впечатление, че Невена не е много добра певица. Пък и песента е малко сложна, Маестрото беше прав, че изисква повече репетиции, за да бъде изпълнена добре.

  2. зрител казва

    Че той Годжи го няма ,къде го видяхте?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.