Страх скова Преслава: След като пометна, вече е друг човек!

Страх скова Преслава: След като пометна, вече е друг човек!
Гласувайте за статията

Преслава не иска да разкрива душата си пред обществеността, но май ще й се наложи, защото вече много й личи!

Певицата Преслава в момента трябва да изживява най-щастливите си мигове, но не е така. Пречи й страхът, който е влязъл в нея с всичка сила, научи Kliuki.bg.

Преслава

Преслава се страхува да не пометне отново

Причината Петя Колева да отрича, че е бременна, е страх от помятане. Фолк дивата се страхувала да не урочаса нещата, ако хората узнаят, защото именно това прави хорската завист понякога.

Преслава е в третия месец, както писа в. „Уикенд“, но вече доста й личи. Тя има едър кокал и затова бързо й се лепи всичко. Това е причината да отслабне със зверски глад преди време.

Днес обаче тя отново се връща към старите си години, но не заради стабилно ядене, както се опитва да ни убеди, а заради бременност. Най-вероятно ще го обяви чак след раждането.

Това значи, че по всяка вероятност Преси ще спре да ходи по участия до 1-2 месеца и ще се затвори вкъщи. Само така ще може да опази тайната, че е бременна.

Павел Лазаров, от когото е бебето, не одобрявал много това криене, но се съобразявал с желанията на любимата си. Той бил горд, че ще става баща, което го подтиквало да разкаже на приятелите си, но не можел да не уважи желанието на жена си.

Павката скоро мислел дори за брак с нея. Той вече избирал годежен пръстен, но певицата засега не давала изгледи, че иска да се омъжи.

Напомняме, че Преслава постоянно твърди, че напълняването й се дължи на вкусното готвене на Павел. Истината обаче е, че е бременна, но не го обявява от страх да не пометне отново.

Преди време поп-фолк звездата е направила спонтанен аборт от бивше гадже. Ето защо сега не иска да споделя на никого своето състояние.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар