Нелина Георгиева разтърси всички: От „Х Фактор“ започна моят кошмар!

Нелина Георгиева разтърси всички: От „Х Фактор“ започна моят кошмар!
Гласувайте за статията

Нелина Георгиева изживява ужасни моменти от 4 години насам!

Една от най-красивите дами, появявали се някога в родния „Х Фактор“, се оказа в жесток кошмар. Нелина Георгиева, която в момента е вокалистка на Deep Zone Project, разкри голямата си драма, научи Kliuki.bg.

Нелина Георгиева

Нелина Георгиева разкри кошмара си

Оказва се, че откакто е станала известна в шоуто на Маги Халваджиян, блондинката е тормозена от лице на име Петър Велков. Той я следял непрестанно, пишел й във Фейсбук и дори я заплашвал.

Въпросният мъж й писал първо обиди, които после преименувал на любовни послания. След като тя се опитала да го спре, започнал да я заплашва, че ще я изнасили и дори убие.

Нелина Георгиева е подавала няколко жалби в полицията, той дори се е разписвал да не я притеснява повече, но след това всичко продължавало. Знаел целия й живот, родителите й, брат й, с кого се среща и какво прави.

Интересното е, че не става дума за някакъв самотник, който търси социални контакти по този абсурден начин, а за мъж на 47 г., който има 5-годишен син и жена до себе си. Наистина е нелепо защо го прави и каква му е целта.

Факт е, че за тези 4 години той не й е посягал, дори не се е появявал пред нея. Наблюдава я отстрани, което адски много плашело певицата.

Тя най-после се осмелява да разкри кошмара си публично, за да накара Петър да спре с психически тормоз над нея. Не се знае дали ще му подейства.

Припомняме, че Нелина Георгиева стана известна още на 16-годишна възраст. Тогава тя участва в „Х Фактор“ 2013, където достигна чак до полуфиналите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар