Адриана Лима на път да стане „паднал ангел“

Адриана Лима на път да стане „паднал ангел“
3 (60%) 2 votes

Адриана Лима на път да стане „паднал ангел“, красавицата е на кръстопът и макар да се снима още за ревюта на марката „Викториа Секрет“ и да прави много добри хонорари, фаталната хубавица е на 36 години.

Вече майка на две деца и като цяло извън професията си, с доста не провокативно поведение, топ моделът обмисля да слезе от модния подиум и да се отдаде на друг тип дейност.

След като нейна приятелка, както се пише и от „Лайфстайл“ й споделила колко е трудно за една жена да отива всеки ден навън с притеснение как ще бъде приета заради тялото си. 

Оказва се, че едва наскоро Лима се замислила за всички онези дами, които нямат нейните перфектни мерки и височина, заради които тя може да си позволи винаги с каквото и да се облече да изглежда невероятно.

Затова Лима написа в своите профили, че вече се е променила и не смята да се снима за празни каузи.

Остава неясно за аудиторията какво дългокраката хубавица определя като празна кауза, но пък тя признава, че за в бъдеще не смята да разголва тялото си за реклами и компании, които нямат смисъл и идея в проектите си, разбира се след като хубавицата има тази кариера и толкова солидни финанси, тя може да каже и избира каквото си прецени вече.

Подобен път пое неотдавна и друг ангел на красотата и голотата  – Алвсандра Анброзио, се отказа от актовна модна кариера и се отдаде на нови каузи, по-дълготрайни и задълбочени, коментираме и от „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар