Брад Пит отново е влюбен

Брад Пит отново е влюбен
Гласувайте за статията

Брад Пит отново е влюбен, един от най-харесваните мъже и в същото време успели звезди на Холивуд сякаш пак е открил любовната магия.

След като с Анджи преживя истински романтичен сюжет достоен за кино, то после последва раздяла с гръм и трясък. Съд, развод силни думи, подялба на децата, какво ли не преживяха двамата с Джоли.

В това време, медиите излизаха с различни материали и предположения с кого се вижда всеки от тях. Брад бе свързан с дамите –  Сиена Милър и с Кейт Хъдсън, както и модела Ел Макферсън.

Сега обаче слуховете са по настоятелни и може би ще се окажат и верни. Брад и една от най-успелите млади дарования на световното кино Дженифър Лоурънс сякаш започват да се преоткриват, те разбира се, отдавна се познават, но сега имат шанс да бъдат по-близки се пише и в изданията: „missbloom“, „Profimedia“. 

След като приключи сериозна връзка с Аронофски, актрисата сега е често засичана в компанията на хубавия, макар и доста по-възрастен Пит и двамата дори изглеждат влюбени пишат из медиите.

Засега нещата с ав началото, но може би от това би могло да се получи нещо по-дълготрайно, коментираме и ние от „Клюки.Бг“ като истински фенове на двамата, имайки предвид добрите им филми до момента и множеството признания и награди за тях. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар