С какво ни изненадаха наградите на сп. „Грация“-„Жена на Годината“

С какво ни изненадаха наградите на сп. „Грация“-„Жена на Годината“
Гласувайте за статията

Имаше ли изненади на наградите на сп. „Грация“ – „Жена на Годината“. Тази година церемонията протече под мотото „Без граници“.

На събитието присъстваха много поп звезди, Вензи, Михаела Филева, Михаела Маринова и още. Освен това тази година е времето на младите и талантливи дами.

Ще насочим вниманието си към все по-проспериращата и популярна актриса Луиза Григорова. Към момента феновете в гледат най-често в поредицата на Нова ТВ – „Откраднат живот“, а преди време тя изгря с филма „Стъклен дом“.

Луиза спечели зрителите и при онлайн гласуването тя е лидер в категория „Актриси“. Наградата й за „Жена на годината“, с гордост прие нейната майка. Тя е в модната индустрия от доста време, основател на агенцията „Ивет фешънс“.

А именно от нейната модна къща бе избрана и победителката в категорията „Модели“ – Ванеса Тонева, която бе наградена отново чрез майка си.

Церемонията бе водена от няколко популярни мъже – Мартен и Драин Ангелов, а също и в ролята на награждаващи бяха редица дами от чужд произход, които са избрали да останат завинаги тук, в контекста на идеята „Без граници“ на церемонията. 

В категорията тв водеща приз взе Деси Стоянова от сутрешния блог на Бтв, почетната награда отиде при видната ни атлетка и все още млада жена – Ивет Лалова. Желаем много успех на наградените и здраве ма всички в класацията през 2017. Тази година определено младите и талантливи бяха почетени и се изявиха, наградите са на база гласуване в Интернет пространството от няколко но минирани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар