Случилото се между Емо Чолаков и Натали Трифонова удивява: Той я хвана за…

Случилото се между Емо Чолаков и Натали Трифонова удивява: Той я хвана за…
2 (40%) 1 vote

Емо Чолаков и Натали Трифонова се превръщат от само колеги в нещо друго!

Двама от синоптиците на Би Ти Ви са в доста близки отношения. Това са Емил Чолаков и Натали Трифонова. Те са показали това по време на коледното парти на медията, научи Kliuki.bg.

Натали Трифонова и Емо Чолаков

Емил Чолаков се възползва от Натали Трифонова

Емо и блондинката първоначално не били никак близки. Той я смятал за поредната жена, пробила с външния си вид, а тя не разбирала шегите му, които понякога били много вулгарни.

На партито обаче, след като и двамата ударили по няколко чашки, изведнъж се харесали. Приказката им потръгнала, а оттам се стигнало до снимка помежду им.

Тогава синоптикът решил да действа и да се възползва от прелестите на колежката си. Той я опипал хубаво по време на снимачния процес, пише в. „Уикенд“.

Има слухове дори, че я е хванал за дупето, но изненадващото било, че хубавицата не се възпротивила. Нещо, което изненадало мнозина.

Натали Трифонова е сгодена за футболист и надали би си позволила да стигне по-далеч с Емо Чолаков. Освен това, той не е нейн тип, защото тя обичала повече спортните натури, поради което си взела за мъж спортист.

Говори се, че Натали събирала погледите на всички в БТВ. Всеки неин колега я желаел и я свалял, но тя не си позволявала да измени на възлюбения си.

Емо пък е много далеч от определението „сваляч“. Той по-скоро разчита на чувсвото си за хумор, което да му спечели вниманието на някоя дама.

Припомняме, че Натали Трифонова сложи в малкия си джоб доказани синоптички като Никол Станкулова и Деси Банова. Вече именно тя се счита за най-красивото лице на прогнозата на времето у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар