Зрителите бесни: Победата на 4 Magic скандализира мрежата! (ето коя беше истинската фаворитка в Х Фактор)

Зрителите бесни: Победата на 4 Magic скандализира мрежата! (ето коя беше истинската фаворитка в Х Фактор)
5 (100%) 1 vote

Победата на четирите момичета в Х Фактор предизвика бурни реакции в мрежата!

Снощи беше финалът на Х Фактор, а победители станаха четирите пловдивчанки от 4 Magic. Момичетата бяха от отбора на Любо Киров като отвяха двете си конкурентки от отбора на Саня Армутлиева. Това бяха прекрасните Ева Пармакова и Йоанна Димитрова.

Х Фактор

Победата в Х Фактор е нагласена, реалният фаворит беше Йоанна Димитрова

Именно второто място на Йоанна Димитрова стана причина много от зрителите на шоуто да изригнат в мрежата. Те са убедени, че победата на групата е нагласена и предварително уговорена.

„Никога досега не беше печелила група в Х Фактор и още от началото беше ясно, че всички лансират пловдивчанките. Без значение, че Йоанна Димитрова пееше като извънземно същество, а Ева Пармакова ни отвяваше главите през цялото време“, пишат потребители по форумите.

Всъщност менторите и самият Маги Халваджиян се опитаха да оправдаят победата на групата с това, че били пяли народни песни. Действително Любо Киров на няколко пъти им даваше да представят фолклорни изпълнения, за да удари по чувствителната струна на българите.

Всички в залата и пред телевизорите обаче чуха и видяха колко повече и по-силни бяха скандиранията за Йоанна Димитрова. И как сладураната от Монтана още в началото се превърна във всеобща любимка.

„Нека да им я подарят победата и парите на онези четирите. Ще си останат с тях и ще залязат като Християна Лоизу. Всички виждаме как по-известни стават участници, които не са били победители във формата. Така че Йоанчето и Ева ще им отвеят главите и то съвсем скоро“, убедени са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Зрителите бесни: Победата на 4 Magic скандализира мрежата! (ето коя беше истинската фаворитка в Х Фактор)”

  1. ДДдддд

    Дек. 18. 2017

    Какъв кеф, че монтанската проститутка не може да вземе победата….хахахаха

Добавете коментар