Победителят Джино Бианкалана изплака мъката си: Нямате идея какво ми е! (още подробности)

Победителят Джино Бианкалана изплака мъката си: Нямате идея какво ми е! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана не е особено щастлив от приза в Биг Брадър!

Победата на Джино Бианкалана в Биг Брадър далеч не му е донесла такова щастие и наслада, каквито всички очаквахме. Той призна, че се чувства много обиден от реакциите на съквартирантите си. И от факта, че единствените, които са го поздравили, са Гъмов, Люси Иларионов и Цуни.

Джино

Джино Бианкалана иска да помага на хора в нужда и да създаде свое семейство

Въпреки това той не обръща внимание на хорската злоба и завист, а си пожелава само да е добре и животът му да върви нормално през идната година. Нещо повече – заел се е да помага на хора в нужда и да прави добри дела.

„Сега отново започвам да натискам и с рехабилитациите. След тези кошмарни две години, които изживях, единственото, което искам, е да съм жив и здрав.

Аз и вътре го казах и то много пъти. Ако те изживеят това, което аз съм изживял, три пъти вече да са се самоубили“, категоричен е Джино Бианкалана.

Той не крие и, че има една огромна и съкровена мечта. Нещо, което си пожелава от дълго време и отново ще си пожелае същото за Коледа. И това е да открие жената за себе си, която да го обича, да му бъде вярна и да го дари с дете. Едно детенце е най-голямото желание на Джино от години, но все не му се получаваше досега.

„Да, ужасно много искам семейство и дете, но когато му дойде времето. Знам, че колкото повече искаш едно нещо, толкова то бяга от теб, затова съм оставил всичко в ръцете на Господ“, мъдро заключва победителят от Биг Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар