Блага вест: 25-годишната Надя роди третото дете на Годжи! (виж как кръстиха малката)

Блага вест: 25-годишната Надя роди третото дете на Годжи! (виж как кръстиха малката)
Гласувайте за статията

Недежда Дончева роди дъщеричката на Годжи в събота!

Честито да им е! Тази събота 25-годишната изгора на Георги Милчев – Годжи роди третото му дете. Този път то е момиченце и двамата го кръстиха на майката на басиста на Слави Трифонов. Тя се казва Цветана, а малката ще носи името Цвета.

Годжи

Годжи се сдоби с трето дете, този път дъщеричка Цвета

Всичко покрай раждането преминало повече от добре, а бебето се родило с перфектни мерки в болницата във Враца. То тежи 2,500 кг. и е високо 48 см.

Самият Годжи вече е щастлив татко на двама сина – Волен и Цветомил, които са от единствената му досега законна съпруга. Двамата се разведоха преди достка години, но продължават да бъдат в чудесни отношения и да си помагат с всичко.

За 25-годишната родилка Надежда Дончева към момента се знае съвсем малко. И то е, че тя се занимава с дребен бизнес със здравословно хранене. Приятелите и познатите на Годжи обаче я харесват много и са убедени, че той най-после си намира наистина свястна жена.

Самият Слави Трифонов още от началото харесал Надежда и заявил на приятеля си, че ако отново направи нещо, за да я изгуби, ще се разправя с него.

Още не се знае кой ще бъде кръстник на бебето, но източници са убедени, че тази чест ще се падне само и единствено на Дългия. В момента Годжи е на седмото небе, въпреки че не е особено подвижен.

Припомняме, че наскоро той падна лошо и си счупи крака като известно време ще му се налага да се движи с патерици и в гипс. Дори това обаче не било в състояние да му попречи да се грижи за любимите си жени и да им помага, с каквото може.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар