Дара си повярва: Бута се да представя България на Евровизия! (идеята е на гаджето й Константин Трендафилов)

Дара си повярва: Бута се да представя България на Евровизия! (идеята е на гаджето й Константин Трендафилов)
Гласувайте за статията

Дарина Йотова – Дара вярва, че може да спечели на Евровизия 2018!

Щурата Дарина Йотова – Дара все повече си вярва. В което, разбира се, няма нищо лошо. Ако е в нормални граници. Тя обаче е решила, че е най-достойна да представи страната ни на Евровизия 2018 догодина в Португалия.

Дара

Константин Трендафилов напъва Дара да покорява Евровизия

И вече упорито се е заела да агитира в мрежата и да събира подкрепа от потребители, за да я изберат. „Нека искаме Дара на Евровизия“ – това е слоганът, който се върти в интернет пространството и чака своите симпатизанти.

Самата идея за конкурса обаче не дошла на Дара, а на гаджето й Константин Трендафилов. Както знаем, писателят се запозна с певицата по време на общото си участие в „Черешката на тортата“. И скоро след това вече бяха гаджета.

Докато отдалече личи, че Дара е наистина влюбена в Коцето, то близки до нея източници са убедени, е той не влага толкова чувства във връзката им. Според тях целта му е да си прави реклама покрай младата си изгора и да трупа от тийн феновете й.

Всъщност Константин Трендафилов вече се пробва и като певец, пускайки парчето „Кекс“ в мрежата. Макар там да не пее и нота, а само да говори в речетатив, напористият и жаден за слава автор, успя да събере рекорден брой гладения.

Е, това не се дължи на него, а на участието на претендетнката за Х Фактор – Манал, но… това са подробности. Да видим ще успее ли да пробута гаджето си Дарина Йотова на Евровизия. Или с нея ще стане същото като с мераците на Гери-Никол миналата година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар