Лъсна жестоката истина: Динко Вълев е убил човек! (Пълни подробности)

Лъсна жестоката истина: Динко Вълев е убил човек! (Пълни подробности)
Гласувайте за статията

Динко Вълев крие кошмарна тайна

Финалистът Динко Вълев има кошмарно минало. Финалистът от Биг Брадър 2017 е потулил жестока тайна. Динко от Ямбол стана известен с това, че завърза със свински опашки и удари няколко шамара на арабските бежанци край границата. Но това е нищо в сравнение с това, което е извършил преди това.

Динко

Динко Вълев сгазил човек

Според съученици на бабаита той е убил човек в жестоко пътно-транспортно произшествие. Бащата на Господин, както е истинското име на селския бек, успял да го отърве от наказателна отговорност, като го изпратил в чужбина.

Страховитата драма станала преди 13 години. Тогава той с още четирима приятели са завръщал от няколко дневен запой от вилата на приятел. Аверите пътували от село Дражево до Ямбол, но всички били здраво почерпени.

Групичкаах се прибирала с колата на таткото на Динко-Въльо Вълев. Малко преди да влязьят в града, те се ударили челно в „Ляада”. В мелето шофьорът починал по-късно. До момента не станало ясно точно кой е управлявал возилото. Но и петимата младежи в автомобила тогава били малолетни, пише „Таблоид“.

В Ямбол обаче всички се кълнят, че Динко е стоял зад кормилото, но всички били мотани до откат. Още след седмица бизнесмена Въльо извел сина си в Гърция, а по-късно във Финландия, където имал роднини. Там бъдещия „ловец на бежанци” изкарал малко повече от година.

През това време татко му се постарал епикризата при следствието да пропадне, заради неспазване на процедурата. Така и прокуратурата не завела дело. А гражданският иск на роднините на жертвата също се провалил, защото се прекратил поради давност. Нещата се потулили и Динко излезнал чист от тази драма като пеленаче.

Динко от Ямбол обаче не си взел поука. Все още кара с газ до ламарините, категорични са негови съграждани. Но ловецът на бежанци има защо да почита починалия си родител. И в Къщата на Големия брат 30-годишния здравеняк отново напомни за своя татко пред останалите съквартиранти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лъсна жестоката истина: Динко Вълев е убил човек! (Пълни подробности)”

  1. Катрин

    Дек. 19. 2017

    Тъпанари от Клюки, оляхте се, само сайтче за очерняне , какво ни интересува всичко това? Днес той върши добра работа, без значение какъв му е акцента, миналото или бизнесзаниманията. А на това, че тези, които минават са бежанци, не ви вярват даже селските кокошки. Никакви бежанци не са, а селските бекове сте вие.

Добавете коментар