Светлана Василева втрещи с признанието си за Християн Гущеров! (ето какво я накарал да направи)

Светлана Василева втрещи с признанието си за Християн Гущеров! (ето какво я накарал да направи)
Гласувайте за статията

Светлана Василева се е превърнала в послушна женичка за Гущеров!

Плеймейтката Светлана Василева даде безумно обяснение на въпроса защо след Биг Брадър не се е качила на сцената да поздрави Джино. Припомняме, че именно Джино Бианкалана стана победител във формата. Но съквартирантите му го зарязаха, без да му кажат дори едно „честито“.

Светлана Василева

Светлана Василева тича като послушно кученце след Гущеров, не сме да му противоречи за нищо

И ако за останалите това беше нещо нормално, предвид лошите им отношения в Къщата, то Светлана Василева се водеше приятелка на момчето от Чикаго.

Блондинката обаче разкри нещо, което втрещи мнозина. А именно, че не е останала да поздрави Джино, заради „нареждането“ на приятеля си Християн Гущеров. Който й заръчал моментално да се прибира вкъщи след като излезе от Нови хан.

„Той ми каза така и беше категоричен, не можех да се бавя изобщо. А и ме посрещна прекрасно – с торта и цветя. Дори беше извикал мои приятели, за да си направим парти“, оправда се Василева.

Мнозина обаче се запитаха толкова ли е послушна към милионера Гущеров, че не може да взима решенията си сама. И откъде той щеше да разбере дали тя е хукнала на момента като под команда, или е останала още половин час.

Очевидно Светлето приема наистина на сериозно отношенията си със сина на Добромир Гущеров. И не иска да я последва съдбата на Мария, която се прости с брака си, заради работата по кръчмите и постоянните й отсъствия от дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар