Преслава крие корема си, тресе я неистов страх за бебето! (виж тук)

Преслава крие корема си, тресе я неистов страх за бебето! (виж тук)
Гласувайте за статията

Преслава не спира да ходи с широки и дълги дрехи по участия!

Пайнерката Преслава се тресе от страх за бъдещото си бебе. Вече едва ли има човек в държавата, който да не е наясно, че е бременна. Въпреки това обаче Петя от Добрич продължава да отрича и да се пази от чисто суеверие.

Преслава

Преслава спря да пие и пуши, носи широки дрехи, за да крие корема си

Откакто зачена от приятеля си Павел Лазаров, певицата все по-често четяла литература, свързана с ритуали, поверия и дори магии. И треперела да не би някой да навреди на плода й с мисъл или със зли очи.

Затова и Преси не спира да крие усърдно корема си, особено по участия. От известно време насам тя се появява по нощните клубове все с широки, черни и дълги дрехи. Които все още успяват да прикрият наедрялото й коремче.

Както знаем, Преслава трябва да роди бебето си през юни месец идната година като още не се знае дали то ще бъде момче или момиче. Промяната у певицата обаче е драстична. Това удивени разкриха феновете й.

Откакто е бременна или уж не е, Преслава е спряла да пие тотално. Тя не пуши и не понася цигарен дим около себе си. А, както знаем, преди време пафкаше цигара от цигара и надигаше чашките с лекота.

Павел Лазаров обаче й дал да разбере, че иска здраво и добре износено дете. И, че ако ще става майка, то трябва веднъж завинаги да промени досегашния си живот и вредни навици.

Влюбена като ученичка, а и съвестна към бебето, растящо в утробата й, Преслава отлично осъзнавала, че той е прав. И не се наложило да й повтаря по няколко пъти, за да претърпи тази неочаквана трансформация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар