Бомба: Динко Вълев показа скандален чат между него и Дейна! (доказа обвиненията си към Джино)

Бомба: Динко Вълев показа скандален чат между него и Дейна! (доказа обвиненията си към Джино)
Гласувайте за статията

Динко Вълев показа чат между него и Дейна Бианкалана при Гала!

Ловецът на бежанци Динко Вълев не си оставя магарето в калта. Той е решил на всяка цена да докаже обвиненията си срещу Джино Бианкалана. И направи това в предаването на Гала „На кафе“.

Динко Вълев

Динко Вълев показа чат с Дейна Бианкалана в предаването

Днес той показа на нея и коментаторите скандален чат с Дейна Бианкалана в телефона си. Оказа се, че двамата не само са се познавали, но и отношенията им не са били никак приятелски. Имали са връзка и това е ясно.

„Да, както казах, аз с Дейна съм бил интимен около година. Нещата обаче приключиха. Тя искаше да живеем заедно, а аз не бях готов затова. Според мен затова ме е намразила и сега не иска да ме вижда“, заяви Динко от Ямбол.

По думите му така нареченият победител Джино е бил най-малко достоен за победата, дори и от Луна. Която поне е правила нещо във формата, колкото и лудо и абсурдно да е то.

„А той какво направи – нищо. Джино не може да изпъкне с нищо. Седи сгушен с бастуна. Може да подари едно цвете, да сготви манджа, това е той“, започна да го хапе ловецът на бежанци. И заяви, че това, което няма да прости на Бианкалана е опитът му да го изкара лъжец.

В един момент Вълев се нагорещи толкова, че започна да крещи и на самата Гала. След това обаче бързо се усети и дори й се извини, че е повишил тона си.

„Тон ми повишавай, колкото искаш. Няма проблем, говорим си. Не може обаче да се държиш така към момичето и да посягаш“, каза му водещата, относно факта, че е ударил бившата си приятелка Десислава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Динко Вълев показа скандален чат между него и Дейна! (доказа обвиненията си към Джино)”

  1. Лили

    Дек. 20. 2017

    Що не го пуснете по-ясно тоя чат. Тя му е била ядосана и си го е изкарала на него по телевизията, а Биг брадър я е … овъзмездил за резила. Аз бях сигурна, че Динко не лъже. Как можеха да повярват на тоя глупак Джино. Фънки беше най-прав : момченце, ще помета тука със тебе!

Добавете коментар