Йоана трогна всички след загубата в „Х Фактор“, доказа какъв човек е!

Йоана трогна всички след загубата в „Х Фактор“, доказа какъв човек е!
Гласувайте за статията

Йоана Димитрова не съжалява ни най-малко, че загуби на финала в „Х Фактор“!

Не е лесно, когато губиш, но Йоана Димитрова доказа друго в „Х Фактор“. Тя показа добрата си страна, ако въобще има лоша.

Йоана от Х Фактор

Йоана не съжалява за нищо в „Х Фактор“

Да, звучи странно, но 20-годишната певица се радва на успеха на своите опоненти от „4 Magic“. Тя го сподели по време на сбогуването си с шоуто тази вечер, видя Kliuki.bg.

„Радвам се, че бях на тази сцена, че бях част от „Х Фактор“, че съм втора дори.“ – каза Йоана след драматичния финал с групата от Пловдив.

Според информациите, идващи от източници за нея, тя по принцип се слави с много чист и благ характер. Йони никога не е правила нещо мръсно на колеги или приятели и винаги се е стремяла да постъпва достойно, твърдят познатите й.

„Страхотен човек е, много добра и същевременно земна. Неслучайно има толкова много приятели, можете да проверите.“ – споделя нейна близка приятелка.

Йоана се представи повече от впечатляващо в „Х Фактор“. На кастингите не убеди напълно, че заслужава финал, като дори Заки я разкритикува. На концертите обаче разгърна изцяло своя потенциал и спечели доверието на Велизар Соколов.

Няма съмнение, че Йоана Димитрова ще остане в историята на шоуто, но по-важното е, че тя прояви човещина. След загубата се виждаше как се усмихва на сцената, за разлика от други загубили в предни сезони.

Самата Йони сподели във видео за финала, че у нея я няма прословутата спортна злоба. Би се радвала дори и друг да спечели и го доказа. На това може да се каже само едно голямо „браво“!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар