Брутални разкрития: Мария се оказа мръсна измамница! (виж истината за схемите и лъжите на Мара Джуката)

Брутални разкрития: Мария се оказа мръсна измамница! (виж истината за схемите и лъжите на Мара Джуката)
Гласувайте за статията

Мария не спира да цоца богаташи за пари, а се прави на светица!

Мария години наред се представяше в образа на света вода ненапита. Върхът на всичко бе участието й във Вип Брадър 2017, където го изигра многострадална майка, мислеща единствено за благополучието на своето дете. Да се просълзиш от умиление…

Мария

Мария цоца богаташи за мангизи

Днес обаче медиите гръмнаха с разкритието за истинската й същност. А именно тази на измамна, коварна и подла жена. Която не спира да обикаля край богати мъже и да ги цоца за пари.

Оказа се, че Мара Джуката, както е известна в светските среди Мария, се е отдала на бясно муфтене на милионери след развода с Гущеров. Последният, за щастие, успя да се отърве от паяжината й.

Не така стоят нещата с шефа на една от известните ни телевизии обаче. Който нищо неподозиращ, се хванал в капана на „нещастната“ самотна майка. Бизнесменът дори не се е срещал лично с Мара.

От известно време насам обаче тя го обстрелвала с жални и милни съобщения по телефона и интернет. За да докопа това, което й трябва. А именно пари, пише ХотАрена.нет.

Певачката от Пайнер в крайна сметка успяла да измъкне цели 50 бона от него под претекст, че няма кола, дължи кредит по апартамента си и прочие, и прочие лъжи.

„Човекът й услужи уж назаем, без да знае, че преди него тя е измъкнала пачки от още няколко души. След Вип Брадър тя не спираше да се лензи на Ангел Свинаря, който й броеше по 30 бона на месец срещу определени услуги. Тази жена удари дъното и това е“, коментират близки до нея източници.

Оказа се, че тази практика на Мария е отдавна. Пред хората тя се правела на ухажвана и преследвана от мъжете жена. А истината е, че сама им се бута и им се слага за мангизи. Хвала на такива „дами“!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар