Да му завиди човек: Джулиана Гани заведе мъжа си на Сейшелите с хонорара от Вип Брадър! (още подробности)

Да му завиди човек: Джулиана Гани заведе мъжа си на Сейшелите с хонорара от Вип Брадър! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани хич и не се стиска като харчи по любимия си мъж!

Малката Джулка, както отдавна нарекоха Джулиана Гани, се показа като съпруга, за каквато всеки мъж у нас мечтае. Че и как иначе, след като не половинката й Станимир, а лично тя плати тузарската екскурзия на двамата до Сейшелските острови.

Джулиана Гани

Джулиана Гани заведе мъжа си Станимир на Сейшелите като лично плати почивката от джоба си

Джулиана се бръкна от джоба си и похарчи огромна част от хонорара си от Вип Брадър 2017, за да угоди на любимия човек и да го зарадва. А на него не му остана нищо друго, освен да си събере багажа, да си вземе джапанките и да отпраши към райското кътче.

Пловдивската силиконка се похвалила на приятелите си у нас, че на Сейшелите хората ги наричали Барби и Кен. И не спирали да се снимат с тях и да им се радват.

„Че как да не ги гледат като експонати – къде са виждали такива напомпани мускули, джуки и гърди. И двамата са като извадени от реклама на клиника по пластична хирургия. То в чужбина хората са от естествени по естествени, на са като нашите випчета“, коментират потребители по социалната мрежа.

На Джулиана Гани и Станимир обаче хич и не им пука. Те се забавляват повече от прекрасно, но скоро ще трябва да отпътуват за дома. Двамата ще посрещнат Бъдни вечер и Коледа в Пловдив като истинско семейство и това ще им бъдат първите такива празници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар