Маги Халваджиян към „4 Magic“: Използвайте парите за вашата кариера!

Маги Халваджиян към „4 Magic“: Използвайте парите за вашата кариера!
Гласувайте за статията

„4 Magic“ спечели шоуто „Х Фактор“ и сега започва кариерата на групата!

Четирите красавици от „4 Magic“ са на гребена на вълната. Те станаха първата група, която печели родния „Х Фактор“. Това не се забравя и ще остане в историята на шоуто у нас.

4 Magic

Тук „4 Magic“ взимат чека си от Маги Халваджиян

Продуцентът Маги Халваджиян лично връчи чека на победителките. Той е за 50 хил. лв. и ще свърши отлична работа на Валентина, Елиа, Никол и Елеонора.

Арменецът не пропусна да посъветва момичетата как да си изхарчат парите. Той е на мнение, че не бива да се подвеждат по забавленията и да ги използват за лични цели, а да ги вложат в кариерата си, тоест в благото на групата, научи Kliuki.bg.

Четирите грации на Пловдив вече имат договор с „Вирджиния рекърдс“ и се надяват това да бъде успешен старт на тяхната кариера. Саня Армутлиева ще се опита да ги направи новата хитова тийн група.

В „Х Фактор“ се дава парична награда за втори път. Първите 50 бона ги грабна кипърката Християна Лоизу, а сега са за „4 Magic“.

Припомняме, че групата е съставена от 15-годишни момичета, като едното е дори на 14 г. Те са от Пловдив и са заедно от няколко години. Дойдоха в шоуто напълно спяти и подготвени.

Лошо впечатление обаче направи това, че не поздравиха Любо Киров след успеха си. Той беше техен ментор, но те го забравиха, дали съзнателно или не.

Това се случва за втори път. Преди 3 години Славин Славчев също не поздрави своя ментор Мария Илиева, което се помни и до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар