Красавицата Тита разкри истината за най-големия си кошмар! (виж тук)

Красавицата Тита разкри истината за най-големия си кошмар! (виж тук)
Гласувайте за статията

Тита направи своята изповед, която разтърси мнозина!

Тя е млада, красива и талантлива. Тя е Христина Христова или просто Тита, както я наричат всички. За първи път я видяхме преди години в Х Фактор, когато беше трио заедно с Гери-Никол и Мишел.

Тита

Тита разкри своя най-голям кошмар в живота си до момента, радва се, че вече е добре

Стресът и напрежението покрай формата обаче вместо успех и щастие, й носят нещо настина кошмарно. Тита още няма 18 години, когато научава, че има голяма киста и трябва да бъде подложена на спешна операция.

„Имах големи здравословни проблеми и си видях живота като на лента. От стрес ми се появи киста. Беше много голяма. Не бях лежала никога преди това в болница. Направиха ми операция, след което се възстановявах доста дълго, близо половин година“, сподели своя най-тежък момент чаровната Тита.

Днес обаче тя е доволна, че лошото е вече зад гърба й и може да живее и работи пълноценно. Тя не се сравнява с никого в музикалната гилдия, защото иска да върви по собствения си път. Още по-малко пък завижда на колежките си и особено на Гери-Никол.

„В отлични отношения сме двете и няма какво да далим. Ние сме различни, а и аз съм малко по-консервативна от нея. Но тя ме поздравява винаги, когато излезе моя нова песен, аз също й пиша постоянно“, разкрива певицата, която Криско взе под крилото си и направи звезда.

Още по-младите таланти тя съветва да не се главозамайват. Защото славата и сбъднатите мечти понякога носят не само позитивни неща в живота на човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар