Светлана Василева се изнесе от палата на Гущеров! Напусна го с гръм и трясък

Светлана Василева се изнесе от палата на Гущеров! Напусна го с гръм и трясък
Гласувайте за статията

Светлана Василева изненадващо е напуснала палата на Християн Гущеров!

Светлана Василева вече няма да живее с гаджето си Гущеров. Плеймейтката си е събрала багажа и се изнесла от къщата му с гръм и трясък, твърдят очевидци.
Само дни след края на Биг Брадър 2017, Светлана изчезна скорострелно от дома на сина на Добромир Гущеров. Знае се само, че решението е нейно, взето тази сутрин. Не е ясна точната причина за раздялата.

Светлана Василева

Светлана Василева напусна Хриси и палата му

Светлето също не иска дума да обели за драмата между нея и Хриси, нито какво се е случило в тузарския дом на милионера в квартал „Бояна”.
Още с началото на любовта, през август, моделката заживя в дома, който преди това обитаваше съпругата на Хриси-Мария. Новината за раздялата между двамата шокира мнозина. Защото само преди седмица

Светлана Василева нямаше търпение да се прибере в палата на своя любим. Тя дори не остана на партито на Биг Брадър, като не се качи и да поздрави приятеля си Джино Бианкалана с победата.

Емигрантът от Чикаго й се разсърди не на шега, защото в предишния сезон на ВИП Брадър той не се отделяше от нея и дори я имаше за по-малката му сестричка. Сега обаче Светлето се поддаде на стадния инстинкт и загърби добрите отношения с „любимата звезда на народа”.

За сметка на това изненадата от нейния Хриси бе огромна. Той я посрещна с огромна торта, цветя и щур купон с приятели. Светлето се похвали веднага в социалните мрежи, като постна снимката с тортата, на която пишеше: „Добре дошла у дома, любов моя!”. Тя също не забрави да каже на Християн, пак там, колко много го обича.

Какво точно се е случило зад стените на тузарския дом в „Бояна” може само да гадаем. Истината е, че нещата безвъзвратно са си отишли. А плеймейтката така силно мечтаеше на глас в Къщата, че иска вече семейство и да роди дечица на своя любим. Като предпазливо избягваше да спомене на глас името на Християн Гущеров.

Но любовта вече е в миналото. И вероятно скоро ще узнаем причината за краха на отношенията между Хриси и Светлана Василева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Светлана Василева се изнесе от палата на Гущеров! Напусна го с гръм и трясък”

  1. Предположение

    Дек. 20. 2017

    Може би дебелото безформено туловище се е напило и й е казало какво откровено мисли за нея. В пристъп на гняв и тя му е казала какво мисли за него откровено. И дотам беше любовта.

Добавете коментар