Мая Илиева вдига паметник в цял ръст на Жоро Илиев! (Увековечава го в Доминикана)

Мая Илиева вдига паметник в цял ръст на Жоро Илиев! (Увековечава го в Доминикана)
1 (20%) 1 vote

Мая Илиева вдига паметник в цял ръст на Жоро Илиев!

Мая Илиева прави скулптура в цял ръст на мъжа си Георги Илиев в Доминикана. Висаджийската вдовица ще издигне монумента в курортното градче Кабарате. Жестът не е случаен. Именно от тази страна идват голяма част от милионите на Главния.

Мая Илиева

Мая Илиева увековечава Главния в Доминикана

Точно в това градче босът на ВИС-2 инвестира в имоти петстотин хиляди долара. Сега имотите там се продават на стойност двадесет пъти по-скъпо.

По времето, когато Жоро Илиев е купувал местата, градчето е било свърталище на хипита и наркомани. Днес е един от най-лъскавите курорти, като има доста луксозни имоти. Такива са и тези, които Мая Илиева наследява след разстрела на съпруга си Георги Илиев.

Ексцентричната вдовица наследява цяла империя след смъртта на мъжа си. Имуществото му се оцени в деня на смъртта на 312 милиона в евро.

Мая Илиева разпродаде част от имотите. И въпреки че мнозина мислеха, че ще пропилее всичко, тя умело управлява финансите и дори създаде собствен бизнес с луксозни козметични студия.

Красавицата наследи супер луксозният хотел „Дюн”, разположен на брега на Слънчев бряг. Още 40 ресторанта и заведения, както и 15 супер апетитни парцела в центъра на столицата.

Противно на очакванията вдовицата на висаджията не напусна България. Много пътува, но продължава да живее тук. Мая Василева продаде на Румен Гайтански-Вълка софийския плувен басейн „Мария Луиза” за 30 милиона евро кеш.

Вдовицата на гръмнатия бос наследи и огромна хасиенда в полите на Витоша. Както и лъски дял от тузарски комплекс в Панчарево, където живее в момента. Тя прибави към сметката си и петдесет милиона евро от банковата сметка на Главния в „ДЗИ Банк”.

Паметникът на Главния вече е поръчан от местен художник. Близки до подземния свят твърдят, че Мая Илиева ще вгради в статуята част от праха на мъжа си. Преди години именно той стана причина за кавгата между Мая Илиева и нейната свекърва.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар