Слави Трифонов бесен на Годжи! (Какво се случва между двамата)

Слави Трифонов бесен на Годжи! (Какво се случва между двамата)
1 (20%) 1 vote

Слави Трифонов не гледа вече с добро око на Годжи

Слави Трифонов и музиканта вече не са толкова близки, както бяха доскоро. Малко преди това гологлавият басист бе дясната ръка на Дългия. Но от едно известно време нещата се промениха. И то след като Годжи стана баща на за трети път, но сега на момиченце. През почивните дни на Годжи му се роди щерка, но шоуменът не обели и дума, нито поздрави подчинения си.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не поздрави Годжи с раждането на дъщеря му

Слави Трифонов не обели и дума за щастливото събитие. Колегите му също не го поздравиха с раждането на бебето му. Най-вероятно Слави не им е позволил да го направят, коментират източници.

На официалната си страница Слави Трифонов изрази почитта си към големия актьор Георги Калоянчев, отишъл си преди пет години от този свят. Но и там дума не обели за щастливото събитие на подчинения си.

Дъщеричката на Годжи носи името на майка му Цветана. Майката на музиканта, надежда също е от Враца. Девойката е на 25 години и двамата с Годжи са заедно от няколко месеца. За нея се знае само, че върти бизнес с продукти за здравословно хранене.

Нещата между музиканта от шоуто на Слави и Надето вървят повече от перфектно. Според близки до Годжи тя го е променила до неузнаваемост. Вечният купонджия вече е улегнал и по всичко личи лудо влюбен в половинката и малката си принцеса.

Малко преди да срещне майката на третото си дете Георги Милчев-Годжи имаше връзка с балерината Станислава. Която го заряза заради сина на Любен Дилов-син. След като разбра, че е бременна от него Слави Трифонов я изрита от шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар