Бомба: Плеймейтка загатна аферата си с Коцето, той потвърди! (виж с очите си тук)

Бомба: Плеймейтка загатна аферата си с Коцето, той потвърди! (виж с очите си тук)
Гласувайте за статията

19-годишната Жанет Нейчева не отрича, че иска да спи с Коцето!

Как издържа жената на Коцето тези постоянни набези към мъжа й от страна на разгонени фусти, не е ясно. Ясно е само, че се иска огромно търпение и наистина железни нерви, направо като стоманени въжета.

Коцето

Жанет Нейчева ли е била поредната бройка в тефтерчето на Коцето

След похожденията към него на Зорница Линдарева в Биг Брадър, днес пък 19-годишната плеймейтка Жанет Нейчева реши да се „изходи“ в мрежата. Тя си призна, че обожава Константин от години и му е една от най-големите мераклийки.

Намекна и за това, че двамата вече може да са правили джиджи-биджи заедно. Ето и какво точно каза по темата.

„Хайде сега да познаете любовница ли съм на Константин или не съм? Още нещо да ви интересува за живота ми, че така навлизате в него? Явно моят живот е по-интересен от вашия!

Може и да съм спала с Коцето. И какво?! Той много ми харесва и винаги ще ми харесва, но това не означава, че като съм на всяко негово участие, имам нещо с него“, изригна напористата Жанет Нейчева като се опита да вбеси конкуренцията.

Разбира се, нямаше как и Коцето да не бъде потърсен за коментар по този така „щекотлив“ въпрос. Както и очаквахме, първата му реакция беше да избухне в доволен смях.

„И какво сега?! Явно излиза, че аз съм най-големият плейбой в България, много съм щастлив от факта. Аз съм човекът, с когото всички искат да се похвалят, така че им давам карт бланш. Всичко е вярно“, шеговито изстреля певецът.

След което обаче поясни, че познава Жанет от участията си, но дотам. Нищо повече не ги свързва заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар