Шок: Динко Вълев призна, че е убил човек! (ето какво разкри пред Гала и потресе всички)

Шок: Динко Вълев призна, че е убил човек! (ето какво разкри пред Гала и потресе всички)
Гласувайте за статията

Динко Вълев не скри инцидента преди десет години, в който е убил човек!

Ловецът на бежанци Динко Вълев шокира Гала, коментаторите и зрителите на „На кафе“ с признанието си за убийство. Припомняме, че преди броени дни в медиите изтече информация как на супер млади години ямболията е шофирал пил и е убил човек на пътя.

Динко Вълев

Устатият Динко Вълев си призна за убийството на пътя като млад

Днес той дори не опита да отрече трагедията, а потвърди разкритието пред Гала. Разбира се, разказа своята версия за станалото. Така че коя от двете е вярната, това към момента никой не може да установи.

„Да, истина е. Случката е от преди 10 години. Карах по прав път, човек излезе с червена Лада Нива. Пресече ми пътя, блъснах го, човекът почина. Бог да го прости, нелеп инцидент! Понесъл съм си последствията“, каза Вълев.

По-интересното обаче беше, че никой от предаването не го попита какви са били последствията, които е понесъл. Както разбрахме, родителят му е съдействал да го изведат в Гърция, а оттам и във Финландия, за да избегне делото.

Колкото до въпросите защо посяга на жени, Динко Вълев буквално вбеси Гала с думите си. Водещата едва издържа да не му се нахвърли и да не го удуши. Както сама призна пре камерите. На Динко обаче хич и не му трепна от това.

„И Зейнеб да ми е гадже, ако ми изневери с някой дъртак, ще й се случи същото. Бившата ми приятелка заради това я бих. Вместо да ми каже: „Ей, Динко, всичко е истина“, тя отишла при някакъв 50 и нещо дърт коч. Е как да не я пребия?“, разпали се ловецът на бежанци и не поиска да чуе и дума повече по темата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Динко Вълев призна, че е убил човек! (ето какво разкри пред Гала и потресе всички)”

  1. Deina

    Дек. 20. 2017

    Тоя Динко да не се фука толкоз. Той е на 30 г., а изглежда на мъж, който годи 50.

Добавете коментар