Нокаут: Мис Плеймейт Нора Недкова сащиса Слави Трифонов с глупостта си! (виж тук)

Нокаут: Мис Плеймейт Нора Недкова сащиса Слави Трифонов с глупостта си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мис Плеймейт Нора Недкова не спира да говори, без да се замисли какво казва!

Докато Мис България 2017 Тамара Георгиева мълчеше като риба в „Шоуто на Слави“, а Слави Трифонов се мъчеше да й вади думите с ченгел, то Нора Недкова го смая.

Слави Трифонов

Слави Трифонов онемя от глупостта на Нора Недкова

Новата Мис Плеймейт също седна на диванчето на Дългия и още от началото започна да плещи. Говори, та пушек се вдига. В един момент дори не можеше въздух да си поеме, затова се наложи Слави да седне до нея и да се опита да укроти.

За Нора обаче словесната диария не е нищо лошо, напротив. Тя била комуникативна, естествена, ведра и винаги знаела какво да каже. Е, за последното поне да си беше замълчала, но уви.

Слави Трифонов направо се опули, когато Недкова заяви на всеослушание и дори с гордост, че тази страна трябва да се оправи. Не можело друго яче и политиците трябвало да мислят за народа си. „Защото ето на – колко милиарда напуснаха България вече“, мъдро заключи Нора Недкова.

Слави се опита да й обясни, че населението на страната ни към момента се води около 7 милиона души. И че няма как от държавата да са се изнесли милиарди. На практика никога не сме били толкова народ.

Норчето обаче хич и не се трогна. Гледаше Дългия, ама май не схващаше какво й говори и защо я коригира. Иначе плеймейтката се беше погрижила да вдигне кръвното на шоумена с рокля, от която моцарелите й постоянно изскачаха.

Наложи се Недкова да не сваля ръката си от деколтето и често да си набутва прелестите вътре. Че току-виж се свлекли и паднали на пода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар