Анджелина Джоли обича повече да го прави с жени, отколкото с мъже!

Анджелина Джоли обича повече да го прави с жени, отколкото с мъже!
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли вече е на доста левия бряг, твърдят зад Океана!

Въпреки че има три брака зад гърба си, в момента Анджелина Джоли се  е отдала на лесбо удоволствия. Това се твърди в САЩ през последните седмици, научи Kliuki.bg.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли вече си пада повече по жени, отколкото по мъже

Говори се усилено, че откакто се е развела с Брад Пит, актрисата не е спряла да прави секс, но не с мъже, а с жени. Тя отдавна е известна като бисексуална и сега това пак излиза на преден план.

Има слухове, че един от главните проблеми между нея и Брад било именно увлечението й по жени. Той така и не го приел, което породило множество скандали в брака им.

Обществена тайна е, че Андежелина Джоли и Брад Пит живееха твърде разкрепостено. Те имаха отворен любовен живот и често правеха дори оргии у дома.

Твърди се, че веднъж са правили тройка с друга жена, но Анджи буквално избутала мъжа си от леглото и се отдала само на женски ласки. Нещо, което наистина е меко казано скандално.

Красивата актриса вече била толкова отвратена от мъжете, че нямала против до края на дните си да бъде само с жени. С тях поне по-лесно се разбирала и нямало нужда постоянно да им обяснява как се чувства и какво иска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар