Ти да видиш: Галин брои 14 бона на Пайнера, за да си бъде Галена у дома на Нова година! (още подробности)

Ти да видиш: Галин брои 14 бона на Пайнера, за да си бъде Галена у дома на Нова година! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Галена няма да пее по кръчмите в новогодишната нощ!

Галена наистина е случила на мъж, при това какъв. След толкова години заедно и дори без брак, Галин не спира да показва любовта си към нея по всякакви начини.

Галена

Галена ще си бъде у дома на Нова година. Галин плати 14 бона на Пайнера, за да я откупи за себе си

Направи го и днес, броени дни преди Нова година. Както знаем, това е времето, през което певиците на Пайнер и останалите компании имат шанса да спечелят двойно повече от обичайните си пари.

Ден година храни – е мотото на чалгаджийките по коледните и новогодишни празници. Тогава цената им се вдига двойно, че и тройно, в зависимост дали изпълнителката се води топ звезда в бранша.

И точно, когато Галена имаше възможността да удари джакпота от тотото, мъжът й Галин я… откупи. Той заявил, че няма да позволи половинката му да се мори и да пее на непознати пияници из страната. А си я иска у дома, при себе си и децата.

Затова вафленият бос броил 14 000 лева на Митко Пайнера, за да освободи Галена. Която ако изобщо склони да изпее една-две песни, ще го направи в семейния ресторант във Велико Търново.

Разбира се, инженер Димитров много се огорчил като разбрал, че трябва да отказва Галена на многото кандидати за нея. Но пък от друга страна хич и не е на загуба, защото Галин му пъхна парите директно в джоба.

Ей на това му се казва влюбен и всеотдаен съпруг. Щастливка е Галенчето с такъв мъж мечта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар