Глупава ли е: Емилия отново се прибра при Коко Динев! (близките й са потресени – виж тук)

0

Емилия отново отърча при мъжа си Коко Динев!

Коко Динев може да бъде спокоен. Каквото и да става, каквото и да направи, самотен няма да остане. Има една жена, която винаги ще припка при него като по команда и това е Емилия. Днес стана ясно, че певицата отново се е върнала при Коко, което втрещи всички.

Емилия
Влюбената Емилия не се сдържа и отново припна при душманина си Коко Динев

Нещо повече – двамата били заедно от около два месеца като още не е ясно как така се е случило събирането. Демек кой кого е потърсил пръв. Познати на Емилия обаче са категорични, че тя е тази, която първа е показала, че Динев й липсва.

„Всички до нея са в ступор. Не могат да повярват каква е тази глупост. Луда ли е, някой проми ли й мозъка, какво се случва?! Този мъж я унизява години наред, а накрая й изневери дни след раждането на дъщеря им. И това ако не те накара да прогледнеш, какво друго“, коментират потресени познати на Емилия.

Певицата обаче не щяла и да чуе като постоянно повтаряла, че с Коко Динев се обичат много. Винаги се обичали и просто не можели да издържат дълго един без друг. Каквото и да значи това.

Припомняме, че този път раздялата им беше една от най-дългите. Емилия напусна неверния Динев веднага след раждането на Мира, тъй като той й изневери с млада адвокатка.

Тя се кълнеше в интервютата си, че това е краят и връщане назад няма. Е, какво се случи обаче – амнезия ли я хвана, какво ли?! Любопитно е колко време ще мине, преди тя отново да изреве от Коко Динев.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.