Людмила Захажаева взриви ефира: В Къщата бе пълно с алкохол и наркотици! (Още шокиращи признания)

Людмила Захажаева взриви ефира: В Къщата бе пълно с алкохол и наркотици! (Още шокиращи признания)
Гласувайте за статията

Людмила Захажаева взриви ефира!

Устатата Людмила Захажаева наистина не си поплюва. Чепатата рускиня остана осма в надпреварата, наречена Биг Брадър. Тя бе една от съквартирантите в най-скандалния реалите формат по Нова телевизия.

Людмила Захажаева

Людмила Захажаева разкри шокиращи истина за Къщата

В звездната къща майката на Албена Вулева показа, че не си поплюва. И винаги казва на всички това, което мисли и чувства.

Людмила Захажаева най-много воюваше с чалга динозавъра Луна. Двете не можеха да се дишат, а накрая на шоуто дори стигнаха до физическа саморазправа. Заради което певицата бе отстранена само пет дни преди края на Биг Брадър.

Въпреки това пред Гала Захажаева призна, че в Къщата й било като курорт. Тя не вярвала, че в любимото си предаване ще си почине така яко и ще й бъде наистина перфектно. Но взриви ефира с признанието, че в Къщата било пълно с алкохол и наркотици.

Това накара всички в студиото на Гала да настръхнат. Така тя потвърди думите, без да иска, на най-голямата си врагиня Луна, че вътре наистина имало забранени вещества. Припомняме, че изпълнителката на „Тук-там, тук-там” заяви пред водещата, че Коцето й признал в Къщата, че е наркоман.

Но след като излезе, сребърният медалист отрече това. Като каза, че Луна грешно е разбрала думите му. Оказа се обаче, че това не е никаква грешка, а направо шокираща истина.

Людмила Захажаева захапа и Антон Стефанов. Тя директно му заяви, че за нея той е жълт журналист. И нападна коментаторите, като ги обвини, че именно те са подбутнали победата на Джино Бианкалана. За нея той нямал никакви достойни качества втори път да стане „любимата звезда на народа”.

Неин фаворит си оставал Фънки. Според Людмила Захажаева Димитър Ковачев-Фънки е умен и интелигентен човек, достоен за победата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар