Годеницата на Христо Сираков ВИП-компаньонка? (Анна-Мария Чернева любовница на подземни босове)

Годеницата на Христо Сираков ВИП-компаньонка? (Анна-Мария Чернева любовница на подземни босове)
Гласувайте за статията

Годеницата на Христо Сираков се оказа опасна мадама

Новата на Христо Сираков е опасна топ бръмчалка. Анна-Мария Чернева стана известна в светските среди с участието си в хитовата поредица „София Ден и Нощ”. Певица, актриса, фотомодел, фолк певица и плеймейтка.

Христо Сираков

Годеницата на Христо Сираков топ бръмчалка

Тя остана втора на конкурса „Мис Плеймейт 2017”. В подземните среди се коментира, че тя е била гадже на ветерана от крими хрониките Янко Ваташки-Лудия.

Според друг упорит слух Анна-Мария Червена е била и ВИП компаньонка при друг крими герой-Стоян Стоянов-Златния. Смуглата красавица гостува в кулинарно предаване и там бе провъзгласена за годеница на Христо Сираков.

Ицо Стоте манекенки не скри симпатиите си към нея и сам й предложи да му стане годеница. Моделката не му отказа и медиите веднага ги венчаха. После обаче красавицата заобяснява, че се има сериозен приятел. Макар че много пъти са я виждали да интимничи с колекционера на менекенки.

Мнозина подозират, че ако знае скандалното й минало, Христо сираков едва ли би й поискал ръката в ефир.

Смуглата плеймейтка е била интимна с Лудия Янко, който организирал брутални оргии.

„Той караше Анна –Мария не само да му пее, но и да му свири! Как се гавриха с нея”, разкриват източници пред вестник „Галерия”.

В подземните среди се носи и слух, че е била близка и със сводницата Вера Дзънгова, гадже на Стоян Стоянов-Златния.Преди няколко години Вера бе закопчана, защото въртяла престъпна схема с ВИП-компаньонки.

Сред момичетата на повикване имало топ манекенки, поп фолк певици и светски бръмчалки.Мнозина се кълнат, че в списъка на бандюгата Стоян Златния фигурирало и името на годеницата на Христо Сираков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар