Отвърна на удара: Джино нанесе страшен удар на Кичка Бодурова! (виж как я размаза публично)

Отвърна на удара: Джино нанесе страшен удар на Кичка Бодурова! (виж как я размаза публично)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана си върна тъпкано на Кичка Бодурова за това, което тя написа по негов адрес преди седмица!

Победителят от Биг Брадър Джино Бианкалана се оказа в нова война. Сякаш не му стигат „битките“ със съквартирантите, а сега и миналото се намеси. Той получи жестока обида от бившата си съквартирантка във Вип Брадър Кичка Бодурова.

Джино

Джино Бианкалана разказа играта на Кичка Бодурова

Преди около седмица певицата написа в профила си коментар относно победата на Джино. И разкри доста съмнителни неща за него. Като това, че имал проблеми с полицията и едва ли не фалшиви документи. На което Джино отвърна сразяващо:

„Няма как да имаш две различни ЕГН-та. Имам соушъл секюрити номер, който го има всеки американски гражданин. Притежавам два паспорта, защото имам две гражданства.

В Българския съм Георги Ташев, а в американския съм с италианското име, защото тогава си смених имената. Направих го, защото българите в Америка са злобни, макар да има и прекрасни хора между тях.

Нямам проблеми със закона. Като отидеш в банка и си кажеш името, ти казват, че банката е затворила. Много е трудно в САЩ с българско име, но си пазя моето“, заяви Джино Бианкалана.

Той е категоричен, че не иска да има нищо общо с Кичка Борудова, която по думите му, е жена изтъкана от злоба и лошотия.

„Кичка Бодурова е завистлив и лош човек. Мислеше си, че в сезона, в който участвахме, тя ще победи. Оказа се, че е имала платени есемеси. Не може да преживее, че един обикновен човек спечели.

Аз станах звезда, защото вие, българите, ме избрахте. Едно момче от нищото ги сложи всичките в джоба си и го направих втори път. Благодарен съм на хората, че ме избраха“, гордее се Джино.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Отвърна на удара: Джино нанесе страшен удар на Кичка Бодурова! (виж как я размаза публично)”

  1. Maxim

    Дек. 23. 2017

    Hey wanker! Of all Bulgarians in the US, only for you is difficult with a Bulgarian name.

Добавете коментар