Ти да видиш: Палавата Сузанита си падна по сина на Десислава! (ученичката си хареса Майки)

Ти да видиш: Палавата Сузанита си падна по сина на Десислава! (ученичката си хареса Майки)
1 (20%) 1 vote

Сузанита може да стане снаха на Десислава, но кой знае!

Палавата Сузанита доскоро пускаше снимки и се заглеждаше само по красиви и атлетични батковци. Така наречените цепеняци като Митака от „София Ден и Нощ“ например. Днес обаче певицата шокира всички като… си падна по сина на Десислава.

Сузанита

Ще става ли Сузанита снаха на Десислава?! Ученичката си падна яко по сина й Майки

Да, няма лъжа и измама. Близки до Сузи Мурад и семейството й разкриха пред вестник „Уикенд“, че чаровницата е започнала да харесва Майки. Преди време първородният син на Десислава беше невзрачно и пухкаво момченце, дори и дребничко.

От възрастта и от факта, че вече усилено тренира с Благой Найденов, Майки не прилича на себе си. Той се източи и дръпна адски много, а от предишните му форми няма и следа.

Сега пред нас е един млад симпатяга, който се радва на стегнато и добре оформено тяло. А и доста възмъжал вид. Именно това впечатлило силно Сузанита, която се познава с Майки още от дете.

„Двамата са израсли заедно, защото Орхан Мурад и Десислава се познават, откакто се помнят. Родителите на Сузанита са много щастливи, че тя се е загледала по Майки. И, да си кажем честно, стискат палци ако има гадже, то това да е той. Защото е свястно момче и са спокойни край него“, коментират източниците.

Не е сигурно обаче доколко самата Десислава ще е радва на евентуална връзка на сина си със Сузанита. И не за друго, а единствено заради скандалите около нея, които не спират да взривяват обществеността.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар