Ще яде ли бой Динко Вълев? Приятелката му е бясна!

Ще яде ли бой Динко Вълев? Приятелката му е бясна!
5 (100%) 2 votes

Динко Вълев, който се обявяваше за върл противник на изневярата, се заиграва с Дебора от известно време насам!

Бизнесменът Динко Вълев и поп-фолк дивата Дебора Иванова са опасно близки напоследък и това няма как да не дразни гаджето на ямболията. Всяка жена би реагирала така, ако вижда как мъжът до нея се снима и прегръща с друга.

Динко Вълев и Дебора

Динко Вълев се гушка с Дебора пред погледа на гаджето си

Според слуховете, Петя не само е бясна, а и се заканва да отмъсти на бронзовия медалист от Big Brother: Most Wanted. Наранената жена е най-опасна и това е ясно на всеки.

Интересното е, че самият Динко е твърдо против изневярата. Той преби бившата си приятелка заради измяна и дори обяви, че заслужава да бъде пребит, ако изневери.

Затова ще е интересно да видим дали Господин ще изяде пердах от Петя или за мъжката изневяра мери с различен аршин. По-скоро ще е второто.

Динко Вълев и Дебора можеше да го направят още в Къщата, но тогава ямболията се дръпна. Певицата беше мъртво пияна през първата вечер и покани бизнесмена в леглото си, но той не прие.

Самите те отричат и сега да е имало нещо между тях, а твърдят, че са само приятели. Като такива обаче не ги видяхме в шоуто, което буди известни подозрения какви точно са в момента.

Говори се, че Динко сам се е набутал при Дебора. Той я посетил в болницата и оттам тръгнало всичко.

Както е известно, фолк дивата лежа много дълго време в лечебно заведение. Психическото й разстройство се получи заради предаването, където я изкараха алкохоличка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар