Зори най-после го направи: Константин осъмна до нея, за ужас на Надя!

2

Константин най-накрая се предаде и легна със Зорница Линдарева!

Една от най-бруталните изневери вече е факт. Константин сложи рога на красивата си съпруга с бившата си съквартирантка Зорница Линдарева, пише в. „Уикенд“.

Константин и Зори
Константин си легна със Зорница

Зори беше хвърлила око на Коцето още в къщата на Биг Брадър, където не спря да точи лиги по него. В крайна сметка всичко това е имало продължение и навън.

В неделя вечер Константин бил на участие в нощен клуб и манекенката веднага се изтърсила да го слуша. След това тя му се натресла и на масата, докато накрая успяла да го свали.

Коцето бил сериозно почерпен с алкохол и се оказало твърде лесно да го свали. Накрая двамата осъмнали заедно в хотелска стая.

Така голямата мечта на Зорница Линдарева вече е факт. Тя успя да съблазни Коцето, по когото страшно си падна в Къщата.

Всъщност се говори, че Зори дори е влюбена в него. Тя не пропускала негово участие и дори обикаляла по различни градове, когато трябва да пее извън столицата.

По-малко от седмица след Big Brother: Most Wanted трябваше на бившата на Тачо да свали гарда на Константин. Нещо, което сбъдна най-лошия кошмар на жена му Надя.

Според слуховете, певецът никога не е бил верен на съпругата си. Той често й кръшкал и тя знаела отлично това, но търпяла всичко.

Още по време на афтърпартито на шоуто Коцето сграбчи Зорница за прелестите й, при това пред погледа на Надежда. Това говори, че блондинката е наясно за какъв мъж е омъжена, но продължава да бъде с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. да казва

    Тя му вярва,той си прави каквото си кска

  2. 5432 казва

    Не разбрахте ли, че Коцето не се интересува от жени. За него важен е белия прашец. Този имидж на голям сваляч и женкар го поддържа само за отклоняване на вниманието. Затова на Надя не и пука ни от Линдарева, ни от Лозарева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.