Зори най-после го направи: Константин осъмна до нея, за ужас на Надя!

Зори най-после го направи: Константин осъмна до нея, за ужас на Надя!
Гласувайте за статията

Константин най-накрая се предаде и легна със Зорница Линдарева!

Една от най-бруталните изневери вече е факт. Константин сложи рога на красивата си съпруга с бившата си съквартирантка Зорница Линдарева, пише в. „Уикенд“.

Константин и Зори

Константин си легна със Зорница

Зори беше хвърлила око на Коцето още в къщата на Биг Брадър, където не спря да точи лиги по него. В крайна сметка всичко това е имало продължение и навън.

В неделя вечер Константин бил на участие в нощен клуб и манекенката веднага се изтърсила да го слуша. След това тя му се натресла и на масата, докато накрая успяла да го свали.

Коцето бил сериозно почерпен с алкохол и се оказало твърде лесно да го свали. Накрая двамата осъмнали заедно в хотелска стая.

Така голямата мечта на Зорница Линдарева вече е факт. Тя успя да съблазни Коцето, по когото страшно си падна в Къщата.

Всъщност се говори, че Зори дори е влюбена в него. Тя не пропускала негово участие и дори обикаляла по различни градове, когато трябва да пее извън столицата.

По-малко от седмица след Big Brother: Most Wanted трябваше на бившата на Тачо да свали гарда на Константин. Нещо, което сбъдна най-лошия кошмар на жена му Надя.

Според слуховете, певецът никога не е бил верен на съпругата си. Той често й кръшкал и тя знаела отлично това, но търпяла всичко.

Още по време на афтърпартито на шоуто Коцето сграбчи Зорница за прелестите й, при това пред погледа на Надежда. Това говори, че блондинката е наясно за какъв мъж е омъжена, но продължава да бъде с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Зори най-после го направи: Константин осъмна до нея, за ужас на Надя!”

  1. да

    Дек. 23. 2017

    Тя му вярва,той си прави каквото си кска

  2. 5432

    Дек. 23. 2017

    Не разбрахте ли, че Коцето не се интересува от жени. За него важен е белия прашец. Този имидж на голям сваляч и женкар го поддържа само за отклоняване на вниманието. Затова на Надя не и пука ни от Линдарева, ни от Лозарева.

Добавете коментар