Опитите на Григор Димитров и Никол за бебе се провалят

0

Григор Димитров и Никол Шерцингер все още не могат да станат родители!

Една от най-популярните двойки в света вече прави опити за бебе. Григор Димитров и Никол се опитват да си имат наследник, но засега не се получава.

Григор Димитров и Никол
Григор Димитров и Никол Шерцингер опитват за бебе

Според достоверни източници, тенисистът и певицата още от лятото започнали да се пробват да станат родители. Те премахнали всички предпазни средства по време на секс, но това не дало нужния резултат.

Интересното е, че Гришо и поп дивата не изчакаха да се оженят, за да имат деца, а искат още сега. Говори се, че причината е в това, че не вярват особено с брака.

Според слуховете, именно затова постоянно отлагат сватбата си. Двамата щяха да се венчаят два пъти, но това така и не се е случвало все още.

Тъй като обаче Никол Шерцингер съвсем скоро ще чукне 40-те, тя не желаела да губи повече време и моментално искала да забременее. Затова накарала Григор Димитров да започнат с опитите за бебе, ала не очаквала, че ще е толкова трудно.

Счита се, че все още не е заченала, въпреки че опитват от лятото насам, заради високата си възраст. Жени на над 35 г. забременяват по-трудно и това е известен факт.

Гришо бил вече убеден, че Никол е жената за него. Той се влюбвал все повече в певицата и с времето тя му доказала, че може да разчита на нея.

Затова нямал против за стане баща на първото й и може би единствено дете. Макар да е още твърде млад, хасковлията се чувствал доста помъдрял в сравнение с преди няколко години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.