Мара Джуката с нов богат любовник: Ето кой е той!

Мара Джуката с нов богат любовник: Ето кой е той!
5 (100%) 1 vote

Мара Джуката успя да вземе отново нещата в свои ръце и да си намери нов богаташ!

Певицата Мария за пореден път доказа, че умее сама да се справя с финансовото си положение, но не защото работи усилено, а защото намира правилния човек до себе си. Мара Джуката пак е с богаташ, съобщава HotArena.net.

Мара Джуката и Илиян Цанев

Мара Джуката се домогна и до Илиян Цанев

Мъжът до фолк дивата се казва Илиян Цанев. Той нашумя преди 10 години, когато бе отвлечен в подземен паркинг и държан в плен цели 49 денонощия.

Бащата на Илиян е сред най-големите богаташи в страната. Той направи милиони още в зората на демокрацията, търгувайки с медикаменти с Русия.

Мара Отварачката по принцип не остава без богати спонсори. Откакто се раздели с Християн Гущеров, певицата е в непрестанно търсене на пари.

Имаше слухове, че е завъртяла главата на Ангел Свинаря, който може да й бъде баща. Той обаче явно се е опомнил и се е наложило да се домогва до Цанев.

Много от мъжете, които уж са минали през леглото й, Мара Джуката сама си ги разпространяваше като слухове. Целта й беше да дразни Християн Гущеров.

Плановете й обаче едва ли са подействали, защото бившият й съпруг отдавна я е забравил. Той живее със Светлана Василева и даже не се сеща за Мария.

Певицата открай време демонстрира любовта си към парите. В къщата на Биг Брадър тя не спря да говори само за това колко печели и да се жалва, че вече няма апартамент и кола. Нещо, което направи много грозно впечатление.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар