Брук Шийлдс не може да приеме само едно нещо

Брук Шийлдс не може да приеме само едно нещо
Гласувайте за статията

Брук Шийлдс не може да приеме само едно нещо в своя живот. Красавицата, която стана знаменитост пред 90-те се оказа по-суетна отколкото са предполагали нейни фенове.

Брук признава, че не приема старостта и особено за себе си, й е доста трудно да признае, че е вече на 50 и ….

Брук на над 50

Чаровната дама признава, че тя е от онези жени, за които числото 50 звучи плашещо, затова, тя признава, че е спряла в мислите си стареенето и е на около 40 максимум.

Както се пише и в изданието за светски истории – „Ева“, Брук описвала остаряването като асансьор, в който тя е спряла на етаж 38-40 и не желае да слезе от там.

52 годишната популярна хубавица

Все пак човек е на толкова колкото се чувства, а ние от изданието „Клюки,БГ“ пък с изненада добавяме, че дама като Брук не би следвало да се тревожи за възрастта си, колкото и години да минават, тя е още атрактивна и доста привлекателна жена.

Все пак бихме посъветвали, че прекалената суета не е добре, възрастта е състояние на духа, но да се страхуваш от годините е нелепо, предвид факта, че всеки от нас се стреми към дълъг и пълноценен живот. Това е възможно единствено, ако остаряваме – красиво и естествено.  

Желаем щастливи празнични дни на читателите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар