Болката на Йорданка Христова не стихва, Ивана й нанесе най-големия удар!

Болката на Йорданка Христова не стихва, Ивана й нанесе най-големия удар!
Гласувайте за статията

Йорданка Христова не иска да повярва, че дъщеря й може да й причини такава мъка!

Естрадната певица Йорданка Христова изпитва неистова болка, която дойде от щерка й Ивана. Двете по принцип се разбират отлично, но вече не е така.

Йорданка Христова и Ивана

Йорданка Христова няма да види внуци от Ивана

Ванчето е заявила в прав текст на майка си да не се надява да види внуче от нея. Тя нямала никакво намерение да забременява, било то и по изкуствен начин, още по-малко да осиновява дете.

Както е известно, Ивана Стоичкова е лесбийка и това е причината досега да няма поколение. Тя обаче не си падала и без друго по семейния живот, поради което се чувствала отлично и така – сменяйки жените една след друга.

За последно щерката на Йорданка Христова имаше сериозна връзка с Камелия Веселинова, която отне от Люси Дяковска. След като се осъзна, че само й прахосва парите, Ивана я разкара и в момента е на свобода в любовта.

Данчето Христова обаче много искала да я види най-после с дете на ръце. Тя била съгласна дори на осиновяване. Така внучето й няма да е нейна кръв, но поне ще има някой в живота на дъщеря й.

Певицата се страхувала, че Ванчето ще остане стара мома. Тя била наясно, че в лесбийския живот това е често срещано явление и партньорките се сменят непрекъснато.

Йорданка Христова има вече внуци от сина си, но тя иска и от дъщеря си. Уви, това никога няма да се случи.

Преди време Ивана имаше намерение да осинови дете, но тогава имаше връзка с Камелия. Сега явно е променила мнението си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар