Анджелина Джоли се успокои след развода си

Анджелина Джоли се успокои след развода си
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли се успокои след развода си с Брад. Красивата 42 – годишна актриса преживя много в последните пет години и сега преди идването на светлите празници, ние, почитателите й можем да я видим светла, засмяна и спокойна.

Анджелина в последния месец все повече общува с публика и журналисти, излиза на премиери и светски събития, придружавана от своите деца. Те всички изглеждат доволни и спокойни, както пишат и в изданието „Ева“.

След здравословните си проблеми и операции, Анджи премина през личните превофи и се стигна до развода. Скандали и клюки, обвиха иначе толкова обичаната двойка на Джоли и Пит. 

Сега явно след преживените трвевоги, Анджи се радва на спокойствие и се грижи за себе си и децата. Тя ги заведе на премиера на последния епизод „Междузвездни войни“ и на няколко свои представителни срещи на организацията на ООН, към която работи тъмнокосата актриса.

от публичните изяви на Анджи и децата се вижда, че те са заедно и са открили хармонията, а красивата майка, знаменитост е пак с голяма усмивка на лице. Нещо, което бе позабравено и камерите рядко улавяха в последните 1-2 години.

Надяваме се, че проблемите са назад и на Джоли и предстоят само успехи, най-близкият е премиерата й като продуцент за филм, който получи номинация „Златен глобус“. Навярно, добрите дни очакват Анджелина Джоли и ние й го желаем за в бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар