Най-уютните места по света за Коледна ваканция. Предстоят едни от най-светлите празници. А ако след домашната атмосфера и отдаване на спокойни и тихи нощи, с вкусни ястия ни се иска да се отправим на кратки пътешествия и да се насладим на красиви места.

Нека помислим кой са едни от най-харесваните за това дестинации, ето и нашите предложения. Ще започнем с най-близките нам градове - Люляна и Чески Крумлов, второто е част от списъка на ЮНЕСКО . Тихи, малки, но толкова красиви и коледни места, в сърцето, на които се простират чудесни Коледни базари. Архитектурата и атмосферата са подпомагащи усещането на хармония и създаването на истинска почивка.

Следват едни по-средиземноморски предложение : остров Мадейра (Португалия) или Иския (остров в Италия). Мек климат, добри туристически условия и красиви гледки, тези места са сред най-препоръчваните за идната година. Така че, ако искаме да сменим Коледния дух на домашни гозби и снежни картини с нещо по-стоплящо очите и душите, тези предложения не са за изпускаме, коментираме и ние в "Клюки.бг", цитирайки "Ева".

За тези, които все пак държат на българското бихме предложили хубавите места и снежна идилия в планинските ни селища, България има приказна природа и курорти, които предлагат добри ски условия. това би могло да бъде съчетание на почивка и хоби в едно, затова Рила и Пирин и курортните им селища са все по-предпочитани и от чуждестранните скиори. Най-важното е всеки да избере място, където да си почине и да се откъсне от ежедневните грижи през празниците в тези дни.

Най-уютните места по света за Коледна ваканция Най-уютните места по света за Коледна ваканция - Снимка 2 Най-уютните места по света за Коледна ваканция - Снимка 3