Йорданка Христова проговори за най-голямата си трагедия!

Йорданка Христова проговори за най-голямата си трагедия!
5 (100%) 1 vote

Йорданка Христова все още изпитва огромна болка от онова, което я сполетя преди време!

Естрадната певица Йорданка Христова е преживяла много през своя живот. За своите 74 г. тя е видяла какво ли не, но за едно нещо най-много я боли от години, научи Kliuki.bg.

Йорданка Христова

Йорданка Христова не може все още да преодолее смъртта на майка си

Данчето и до днес се измъчва с вина, че не е успяла да каже на майка си колко много я обича. Смъртта на възрастната дама е дошла много неочаквано за всички.

„Почина майка ми и аз просто не можех да го преживея. Тя беше витална, аз приличам на нея. На 85 г. си беше супер активна, от всички нейни приятелки беше в най-добра форма, не се е оплаквала почти от нищо. И изведнъж си отиде и аз не можах да си простя и се обвинявах страхотно.” – призна певицата в „Тази неделя“.

Йорданка Христова е преживяла много загуби. Тя изгуби бащата на двете си деца, както и свекъра си, когото обожаваше. Смъртта на майка си обаче приема най-тежко и е нещото, което я тормози и до днес.

Естрадната изпълнителка се слави с непримирим дух. Тя е на толкова години, а все още е оптимист, че животът й ще бъде страхотен и за в бъдеще.

Тази вечер певицата ще празнува в компанията на своето семейство. Сина й, неговата съпруга, децата им и дъщеря й. Всички ще се съберат край масата, за да отдадат почит на големия християнски празник.

Данчето винаги си е падала по традициите. Тя е от онова поколение, в което имаше строго определен ред и той се спазваше. Ето защо се води като една много силна по дух и характер жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар