Даниел Петканов трепери за брака си с Алекс: Ето какво се случва в дома им!

Даниел Петканов трепери за брака си с Алекс: Ето какво се случва в дома им!
2 (40%) 1 vote

Даниел Петканов изгаря от ревност, не иска старите грешки да се повторят!

Въпреки че са женени от 2 месеца, а се познават от цели 3 години, Даниел Петканов и Александра Богданска все още си нямат доверие. Множеството изневери между тях е породило ревност, която трудно ще си иде.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Даниел Петканов трепери от страх за брака си с Алекс

По-зле в това отношение бил журналистът, който треперел от нова забежка на своята любима. Той продължавал да си мисли как тя не може да бъде само с един мъж и това вътрешно го изгаряло.

Дани намекна за същото още по време на „ВИП Брадър“. В първата им брачна нощ, когато манекенката не искаше да му „пусне“, той я атакува, че не е отдадена изцяло на тази връзка и отново ще му изневери.

Сега, след като вече живеят заедно навън, Лудия репортер си оправдавал изцяло прякора. Той бил станал параноик на тема изневери.

Даниел Петканов постоянно се съмнявал в Алекс. Когато тя тръгвала някъде без него, той не спирал да й досажда с въпроси с кого ще е и къде отива.

Големият страх на журналиста обаче засега бил повече от неоправдан. Красавицата този път наистина била влюбена в него и нямала намерение да кръшка, поне засега.

Близки до нея разкриват, че разправяла непрекъснато как е много щастлива с Дани и много й харесва да бъде омъжена за него. Тя се заричала повече да не го кара да страда, но не се знае докога ще продължи това.

Припомняме, че Петканов и Богданска бяха гаджета от 2 години, когато той я хвана в изневяра и се разделиха със скандал. Във „ВИП Брадър“ обаче тази есен те не само се помириха, но и ожениха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар