Ернестина Шинова и Андрей Слабаков се оказаха твърде строги родители!

0

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков не си поплюват по отношение на възпитанието на детето им!

Въпреки бохемския си начин на живот, Ернестина Шинова и Андрей Слабаков се оказаха недотам либерални родители. Те не позволяват всичко на шерка си и това вече е ясно напълно.

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков са строги родители

Йоанна започна висшето си образование във Варна, където учеше в Медицинския университет. Още след първи курс обаче родителите й са я преместили обратно в София.

В момента девойката следва в Медицинския на столицата и се справя никак нелошо. Но не нейно е било желанието за това преместване.

Във Варна Йоанна Слабакова се била отдала на множество пороци. Тя пиела алкохол, купонясвала до зори и дори сменяла гаджетата едно след друго. Така за учене не й оставало много време.

Разбирайки за това, Ернестина Шинова и Андрей Слабаков веднага поели нещата в свои ръце. Те проучили въпроса и установили, че няма проблем дъщеря им да бъде преместена в друг университет след първата година, като условието било да си е взела всички изпити досега.

Така Йоанна се прибрала обратно у дома. Нещо, което не й се понравило особено, защото студентският живот на морето й харесал доста.

Според слуховете, има и друга причина студентката да бъде върната в семейното огнище. Тя е от финансов характер.

Говори се, че Ерна и Андрей не са много добре с парите и това е от поне няколко години. Затова приемат офертите на какви ли не предавания по телевизията, които успяват да ги спасяват временно.

Затова те предпочели да си спестят разходите по квартира на дъщеря им и да си я върнат у дома. Нещо, което доста родители правят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.