Вълшебна Коледа в дома на Николета и Никол! Двете се радват на истинска приказка

Вълшебна Коледа в дома на Николета и Никол! Двете се радват на истинска приказка
2.5 (50%) 2 votes

Николета Лозанова се върна с дъщеря си от чужбина, за да отбележи Коледа у дома!

Истинска приказка се е заформила в дома на Николета Лозанова и малката Никол. Двете са посрещнали сами днешната Коледа, но това е възможно най-доброто им прекарване, научи Kliuki.bg.

Николета и Никол

Николета Лозанова и Никол самички на Коледа, но много щастливи

Бившата тв водеща и дъщеря й бяха на отпускаща почивка зад граница, но са се върнали специално за празниците. НиЛо много държала щерка й да посрещне Рождество Христово в родината си.

Двете имат в дома си изящна елха, която заедно са украсили. Под нея имало страхотен подарък за Никол, който обаче се пази в тайна засега.

Майка и дъщеря се отдали цял ден на гледане на поредицата „Сам вкъщи“, което вече е традиция в дома им, пише HotArena.net. Докато гледали хитовата комедия, двете похапвали бисквити с прясно мляко.

Няма съмнение, че Никол Божинова расте в доста голямо охолство. Баща й й осигурява огромна сума пари, с които майка й успява да й набави всичко най-добро за нея.

Единственото неприятно за 5-годишното момиченце е, че не е било и с баща си на Бъдни вечер, а и днес на Коледа. Валери Божинов не е в добри отношения с Николета Лозанова след развода им и затова е логично да не празнуват заедно.

Все пак се очаква футболистът да намери време тази седмица да се види с дъщеря си. Той и без това е в България в момента, което прави твърде вероятна една такава среща. Какво ли е приготвил Валери за своето момиченце?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар